Burhan Kuzu Twitter - Kuzu'dan Twitter eleştirisine yanıt | Al Jazeera Turk ... : Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi.

Burhan Kuzu Twitter - Kuzu'dan Twitter eleştirisine yanıt | Al Jazeera Turk ... : Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi.. Ak parti i̇stanbul milletvekili burhan kuzu, twitter'da sık sık kullandığı ve küfür olarak yorumlanan 'hs' kısaltmasının 'hadi sende' anlamına geldiğini açıkladı. Albert einstein atom yaptığını iddia eden kuzu, 4.dünya savaşı'nın kesin galibinin taş ve sopayı en iyi kullanan. 1 ocak 1955 ölüm tarihi: Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Burhan kuzu 15 mayıs'ın ilk saati içinde aşağıda ekran görüntüsünü de görebileceğiniz chp+mhp+hdp @ parelel.com içerikli bir tweet attı.

Ak parti'li burhan kuzu bakan olamayınca dikkat çeken adalet paylaşımında bulundu. Tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter binlerce iletişim aracından bir tanesi dolayısıyla herkes kendi haddini bilmeli, nitekim biraz hizaya geldi dedi. Anayasa profesörü burhan kuzu twitter'dan takipçilerinin ramazan bayramı'nı kutlamak isterken büyük bir gafa imza profesör burhan kuzu'nun bu tweet'i neden attığı tam olarak netlik kazanmadı. Burhan kuzu'nun fethullah gülen'le pensilvanya'da çekildiği tahmin edilen fotoğrafı geçtiğimiz aylarda basına konu olmuştu. Burhan kuzu, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesi ile sakıncalı içeriğin kaldırılması, bu mümkün değilse twitter'in kapatılması talebiyle bireysel başvuru hakkını kullanarak anayasa mahkemesi'ne.

Burhan Kuzu'nun Paris yorumu çıldırttı - Son dakika haberleri
Burhan Kuzu'nun Paris yorumu çıldırttı - Son dakika haberleri from i.sozcu.com.tr
Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. Tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter binlerce iletişim aracından bir tanesi dolayısıyla herkes kendi haddini bilmeli, nitekim biraz hizaya geldi dedi. Burhan kuzu'nun daha fazla içeriğini gör. Kuzu, kendisine twitter'dan kendisine gelen olsun be burhan hocam şeklindeki mesaja ersoy, siyasetin adaleti yok.ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Akp'li burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. 1 ocak 1955 ölüm tarihi: Tüm toplantılarına katıldım dedi 15 temmuz'u milat gösterdi.

Epi topu 140 karakter yazacaksın, yazamıyorsun;

Vefatının 17.yıldönümünde, bosna herkes'in bağımsızlık mücadelesinin önderi ve ilk cumhurbaşkanı olan bilge kral #aliyai̇zzetbegoviç'i. Kuzu, saldırı altında olduğunu belirterek twitter hesabını kullanmama kararı aldığını söyledi. Burhan kuzu'nun fethullah gülen'le pensilvanya'da çekildiği tahmin edilen fotoğrafı geçtiğimiz aylarda basına konu olmuştu. Tbmm anayasa komisyonu başkanı ve ak parti milletvekili burhan kuzu, anayasa mahkemesi'nin kararına rağmen twitter'ın tekrar kapanmasının yasal olarak mümkün olduğunu söyledi. Akp'li burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. Burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. Burhan kuzu'ya veda rabb'im rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Последние твиты от prof dr burhan kuzu (@burhankuzu). Sarayın kuzusu burhan kuzu i̇ranlı uyuşturucu baronu i̇le bir kez değil defalarca görüşmüş. Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter merkezinin mahkeme kararlarını saymadığını ve türkiye'yi adam yerine koymadığını belirterek. Burhan kuzu resmi twitter sayfası/ t24. Anayasa komisyonu başkanı, i̇stanbul milletvekili, anayasa hukukçusu burhan kuzu'nun twitter hesabından akşam 22.00 saatlerinden itibaren ilginç tweetler paylaşıldı.

Burhan kuzu'nun yunanistan başbakanının adını syriza sanmasından daha kötüsü burhan kuzu'nun anayasa yapmasıdır. Anayasa profesörü burhan kuzu twitter'dan takipçilerinin ramazan bayramı'nı kutlamak isterken büyük bir gafa imza profesör burhan kuzu'nun bu tweet'i neden attığı tam olarak netlik kazanmadı. Burhan kuzu, twitter adresinden rusya'nın tutumunu eleştiren bazı şeyler yazdım.birde ne gördüm,ne kadarda rus yanlısı hain varmış. Burhan kuzu, kendisine twitter'dan ersoy dede'nin olsun be burhan hocam şeklindeki mesajına ersoy, siyasetin adaleti yok. Burhan kuzu'nun fethullah gülen'le pensilvanya'da çekildiği tahmin edilen fotoğrafı geçtiğimiz aylarda basına konu olmuştu.

Burhan Kuzu FETÖ bağlantısını açıkladı
Burhan Kuzu FETÖ bağlantısını açıkladı from odatv4.com
Ak parti'li burhan kuzu bakan olamayınca dikkat çeken adalet paylaşımında bulundu. Ak parti i̇stanbul milletvekili burhan kuzu, twitter'da sık sık kullandığı ve küfür olarak yorumlanan 'hs' kısaltmasının 'hadi sende' anlamına geldiğini açıkladı. Kuzu, kendisine twitter'dan kendisine gelen olsun be burhan hocam şeklindeki mesaja ersoy, siyasetin adaleti yok.ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Cnn'de türkiye bir hukuk devletimidirsorusunaideal anlamda olmasa bile evetdedim.bu ideal ifadesini idari yazmış kimi. Burhan kuzu'ya veda rabb'im rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Epi topu 140 karakter yazacaksın, yazamıyorsun; Anayasa komisyonu başkanı, i̇stanbul milletvekili, anayasa hukukçusu burhan kuzu'nun twitter hesabından akşam 22.00 saatlerinden itibaren ilginç tweetler paylaşıldı. Самые новые твиты от burhan kuzu (@prfdrburhankuzu):

Burhan kuzu'nun fethullah gülen'le pensilvanya'da çekildiği tahmin edilen fotoğrafı geçtiğimiz aylarda basına konu olmuştu.

Akp'li burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. Albert einstein atom yaptığını iddia eden kuzu, 4.dünya savaşı'nın kesin galibinin taş ve sopayı en iyi kullanan. Tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter binlerce iletişim aracından bir tanesi dolayısıyla herkes kendi haddini bilmeli, nitekim biraz hizaya geldi dedi. Burhan kuzu 15 mayıs'ın ilk saati içinde aşağıda ekran görüntüsünü de görebileceğiniz chp+mhp+hdp @ parelel.com içerikli bir tweet attı. Bahoz erdal'ın gebertilmesi pkk'nın düştüğü hali gösterir; Burhan kuzu'nun yunanistan başbakanının adını syriza sanmasından daha kötüsü burhan kuzu'nun anayasa yapmasıdır. Burhan kuzu'nun fethullah gülen'le pensilvanya'da çekildiği tahmin edilen fotoğrafı geçtiğimiz aylarda basına konu olmuştu. 1 kasım 2020 (65 yaşında) doğum yeri: 1 ocak 1955 ölüm tarihi: Meclis anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, anayasa mahkemesi'nin twitter kararını eleştirerek, ''i̇çtihad kararından sonra twitter tekrar kapatılabilir'' dedi. Самые новые твиты от burhan kuzu (@prfdrburhankuzu): Burhan kuzu'ya veda rabb'im rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Burhan kuzu'nun daha fazla içeriğini gör.

Ak parti'li burhan kuzu bakan olamayınca dikkat çeken adalet paylaşımında bulundu. Burhan kuzu 15 mayıs'ın ilk saati içinde aşağıda ekran görüntüsünü de görebileceğiniz chp+mhp+hdp @ parelel.com içerikli bir tweet attı. Последние твиты от prof dr burhan kuzu (@burhankuzu). Burhan kuzu, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesi ile sakıncalı içeriğin kaldırılması, bu mümkün değilse twitter'in kapatılması talebiyle bireysel başvuru hakkını kullanarak anayasa mahkemesi'ne. Vefatının 17.yıldönümünde, bosna herkes'in bağımsızlık mücadelesinin önderi ve ilk cumhurbaşkanı olan bilge kral #aliyai̇zzetbegoviç'i.

Burhan Kuzu Trol Twitter Hesabı ile Atıştı - Tamindir
Burhan Kuzu Trol Twitter Hesabı ile Atıştı - Tamindir from img.tamindir.com
Burhan kuzu resmi twitter sayfası/ t24. Bazılarınız olup bitene twitter'da şahitlik etti. Burhan kuzu, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesi ile sakıncalı içeriğin kaldırılması, bu mümkün değilse twitter'in kapatılması talebiyle bireysel başvuru hakkını kullanarak anayasa mahkemesi'ne. Самые новые твиты от burhan kuzu (@prfdrburhankuzu): Develi, kayseri, türkiye ölüm yeri: Cnn'de türkiye bir hukuk devletimidirsorusunaideal anlamda olmasa bile evetdedim.bu ideal ifadesini idari yazmış kimi. Ne yapalım allah'a havale ediyorum'' yanıtını verdi. Bahoz erdal'ın gebertilmesi pkk'nın düştüğü hali gösterir;

Burhan kuzu, kendisine twitter'dan ersoy dede'nin olsun be burhan hocam şeklindeki mesajına ersoy, siyasetin adaleti yok.

Burhan kuzu'nun attığı twitter mesajı sosyal medyada gündem oldu. Burhan kuzu'ya veda rabb'im rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. İranlı uyuşturucu baronu naci şerifi zindaşti'nin tahliye edilmesi olayında ismi geçen eski akp milletvekili prof. Tbmm anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, twitter merkezinin mahkeme kararlarını saymadığını ve türkiye'yi adam yerine koymadığını belirterek. Sarayın kuzusu burhan kuzu i̇ranlı uyuşturucu baronu i̇le bir kez değil defalarca görüşmüş. Tbmm anayasa komisyonu başkanı ve ak parti milletvekili burhan kuzu, anayasa mahkemesi'nin kararına rağmen twitter'ın tekrar kapanmasının yasal olarak mümkün olduğunu söyledi. Последние твиты от prof dr burhan kuzu (@burhankuzu). Cnn'de türkiye bir hukuk devletimidirsorusunaideal anlamda olmasa bile evetdedim.bu ideal ifadesini idari yazmış kimi. Vefatının 17.yıldönümünde, bosna herkes'in bağımsızlık mücadelesinin önderi ve ilk cumhurbaşkanı olan bilge kral #aliyai̇zzetbegoviç'i. Meclis anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu, anayasa mahkemesi'nin twitter kararını eleştirerek, ''i̇çtihad kararından sonra twitter tekrar kapatılabilir'' dedi. Burhan kuzu 15 mayıs'ın ilk saati içinde aşağıda ekran görüntüsünü de görebileceğiniz chp+mhp+hdp @ parelel.com içerikli bir tweet attı. Anayasa profesörü burhan kuzu twitter'dan takipçilerinin ramazan bayramı'nı kutlamak isterken büyük bir gafa imza profesör burhan kuzu'nun bu tweet'i neden attığı tam olarak netlik kazanmadı. Burhan kuzu'nun daha fazla içeriğini gör.

Burhan kuzu'ya veda rabb'im rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin burhan kuzu. Ana sayfa arama sonuçları burhan kuzu twitter.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama